Reteta zilei: Sufleu de spanac cu branza

Primavara aduce nu doar vreme frumoasa, ci si foarte multe?verdeturi extrem de nutritive. Spanacul este in fruntea verdeturilor cu beneficii deosebite pentru organism, intrucat contine o multime de fitonutrienti?care incetinesc procesul de imbatranire si?lupta impotriva cancerului, a osteoporozei si problemelor cardiovasculare.
Aceasta reteta de sufletu de spanac este foarte usor de preparat si nu ai nevoie de prea multe ingrediente.
INGREDIENTE
un kilogram de spanac
sapte linguri de faina
400 g branza de vaci
100 g branza telemea
100 g cascaval
cinci oua
MOD DE PREPARARE
Curata spanacul de codite, spala bine frunzele in mai multe ape si pune-le la fiert. Cand spanacul e gata, scurge-l bine de apa si lasa-l la racit.
Porneste cuptorul la foc mare sa se incalzeasca bine.
Bate separat albusurile cu putina sare. Apoi adauga galbenusurile, pe rand, continuand sa amesteci. Pune si faina in ploaie, amestecand continuu.
Pune in vasul mixerului branza de vaci, telemeaua (data pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *