Reteta: Suc dulce de dovleac pentru energie.

Uitati de bauturile energizante din supermarketuri! Acest suc energizant cu dovleac si portocale este bogat in antioxidanti, vitamina C si betacaroten si contine multe proteine si grasimi sanatoase care sporesc nivelul de energie.
Dovleacul de placinta contine multe fibre solubile care mentin sanatatea digestiva si reduc riscul de cancer intestinal. In plus, este bogat in betacaroten, luteina si zeaxantina, antioxidanti puternici care protejeaza sanatatea ochilor si previn afectiunile articulatiilor, inclusiv artrita reumatoida.
Portocalele sunt bine cunoscute pentru proprietatile lor de intarire a imunitatii deoarece sunt bogate in vitamina C si antioxidanti. Vitamina C poate sa regleze tensiunea arteriala si nivelul de cortizol din corp, iar antioxidantii stimuleaza activitatea leucocitelor care lupta impotriva bolilor.
Christine Bailey, autoarea cartii “Dieta cu sucuri naturale”, recomanda o reteta simpla: aveti nevoie de doua portocale, fara coaja, 150 de grame de dovleac de placinta, faracoaja si fara seminte, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *