REVISTA BLOGERILOR. Moise Guran: Nu cred ca exista un pericol militar extern care sa poata sparge Romania, dar avem intr-adevar vulnerabilitati interne

?
loggerii scriu, luni, despre problema intampinata de clientii ING in acest weekend, cat si despre incendiul de vegetatie de pe insula greceasca Thassos.
Moise Guran scrie, pe blogul sau, despre zvonurile privind amenintarile cu care se confrunta tara noastra.
“Nu cred ca exista un pericol militar extern care sa poata sparge Romania, dar avem intr-adevar vulnerabilitati interne, pe care va mai dura sa le rezolvam. Asta cere timp, schimbarea unor generatii, a unor mentalitati si cimentarea unor valori. Totusi, cel mai des cand auziti pe la televizor sau in alta parte despre pericolul unui rapt teritorial asupra Romaniei, asistati la o lansare dinspre un serviciu secret. Care n-ar fi facut lansarea (indiferent ca exista sau nu o amenintare concreta) daca nu i-ar fi folosit la ceva”, scrie el, pe Biziday.ro.
Pe blogul Cetin?citim despre clientii ING afectati de blocarea conturilor, in acest weekend.?”?TOTI care au retras ieri bani de la alte bancomate ar trebui sa isi primeasca banii inapoi, AUTOMAT, avand in vedere ca ieri nu a mers sistemul intre ora 13 si 6 dimineata, cand am primit eu mailul ca s-a restabilit serviciul”.
Despre aceeasi problema scrie si Zoso.ro: “Tehnologia e fragila. Nu exista mecanisme de control si fail safe bune, pentru ca ele sunt gandite de oameni. Cand masinile le vor gandi, atunci va fi mai bine. Si masinile nu pot momentan gandi.?In 2009 am avut parte de un dus din asta rece: am ramas in drum cu masina si cu 50 lei in buzunar, si oricat de simpatic as fi fost, tractarea nu se poate plati cu cardul. De aceea m-am invatat sa am bani in portofel si in buzunar, ca sistemul bancar e fragil.?Si putem extinde aici: nu ne tinem informatiile doar intr-un singur loc. Pozele pe un singur hard, contactele doar in telefon, banii la o singura bancaa??”
De pe blogul lui Cristian China Birta aflam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *