REVISTA BLOGURILOR: Cind un senator rosteste o prostie, iar un maior al armatei romane vrea sa-l vada calcat pe cap

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Pe blogurile romanesti, putem citi, luni, halucinanta declaratie a senatorului Daniel Barbu si reactiile atrase, dar si cum a incercat Gabriela Firea sa dea un tun de 5 milioane de euro.
Jurnalistul Catalin Tolontan scrie pe blogul sau ce se intampla „Cind un senator rosteste o prostie, iar un maior al armatei romane vrea sa-l vada calcat pe cap pe acel senator al Romaniei. Unde am ajuns? Reactia la comparatia aiuritoare a senatorului Daniel Barbu este umilirea publica si indemnul fatis la violenta”. Dupa ce senatorul ALDE Daniel Barbu a spus?vineri,?la o intilnire cu citeva sute de alesi locali ai ALDE, ca meseria de politician poate fi mai riscanta decit misiunea unui soldat in Afganistan, pe forumurile siteurilor si ziarelor, incep insultele si amenintarile. Daniel Barbu este supus „dreptatii cetatenesti”, conform unei expresii a lui Jon Ronson, cel care care a analizat intr-o carte fascinantul proces de?”Umilire publica in epoca internetului”.
Zoso ne dezvaluie, pe blogul sau, cum a incercat Firea sa dea un tun de 5 milioane euro cu achizitii pentru spitale. El publica o lista de achizitii facute pentru spitale, din care se vede diferenta dintre pretul real al fiecarui aparat si bugetul alocat de primarie. „Din?lista compilata?rezulta o diferenta de 5 milioane de euro. La o singura lista de achizitii! Dintr-un singur an! Primaria, desigur,?o da la intors, ca erau virgulele puse aiurea. Virgule puse aiurea de 5 milioane de euro!!!”
Cristian China Birta vrea „o Romanie in care sa existe macar 4.000 de afaceri sociale grozave!”. El a scris pe blog …

spot_imgspot_img