REVISTA BLOGURILOR: De ce Romania este printre fruntasele la accidentele in trafic din UE

Bloggerii scriu, joi,? despre accidentele din trafic, cum sa mergi intr-o vacanta reusita cu un buget limitat, dar si povestea unei tinere din Romania, care din 2010 traieste in Mexic.?
Zoso.ro scrie despre motivele care stau la baza accidentelor din trafic. Pornind de la un raport al Comisie Europene care arata ca,?cu o rata de 91 de persoane decedate la un milion de locuitori, Romania este depasita doar de Letonia (106 de persoane decedate/un milion de locuitori) in randul statelor membre UE in ceea ce priveste numarul de morti din accidente rutiere in 2014, pe blog citim ca principalele motive ale accidentelor ar fi: scolile de soferi ineficiente, politistii rutieri care incurca si soferii care nu vor sa conduca decent. Astfel, “majoritatea soferilor calculeaza riscul: prinzi semaforul de 3 ori sau iti asumi riscul. Cu riscul asumat, te opreste politia. Care sunt sansele sa ti se suspende permisul pentru o?infractiune vazuta, nu filmata? 20% sanse sa scapi fara sa dai nimic”, potrivit autorului.
Pe blogul christianchinabirta.ro autorul propune un concurs cititorilor pentru a primi cele mai bune sfaturi in materie de amenajare a balconului. Astfel, Chinezu a expus cerintele lui, bugetul in care se incadreaza, poza cu balconul ca inspiratie, si a dat drumul concursului.?
Victorkapra.ro prezinta sapte idei pentru o vacanta mai ieftina in Romania. Astfel, cei care vor sa mearga intr-o vacanta, dar au un buget limitat, ar trebui sa ia in considerare urmatoarele: calatoriile in timpul saptamanii, rezervarile online, vouchere si promotii speciale, reducere pentru grupuri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *