REVISTA BLOGURILOR. Documente care arata ca Hexi falsifica de 10 ori in toti anii

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Blogurile de luni scriu despre scandalul dezinfectantilor diluati, dar si despre cat de?buna Educatia pe vremea lui Ceausescu.
Catalin Tolontan continua seria dezvaluirilor despre scandalul dezinfectantilor diluati si scrie ca „Exista inregistrari ale discutiilor intre oamenii din companie: nu e o eroare, nu sunt loturi bune si loturi rele, dezinfectantii diluati sint modelul afacerii!”.??
Moise Guran lanseaza o intrebare „Era buna Educatia pe vremea lui Ceausescu? Cifrele zic altcevaa??” si explica „Se estimeaza ca in 1948 mai erau in Romania circa 4 milioane de analfabeti, adica circa 29% din populatia in varsta de 7 ani sau mai mult, dar ponderea analfabetilor era mai mica la generatiil [murgescu] e care fusesera de varsta scolara in epoca interbelica si mai?mare la generatiile mai varstnice, al caror impact asupra statisticilor postbelice era in?descrestere naturala. Aceasta observatie nu scade insa meritele campaniilor energice de alfabetizare din primul deceniu al regimului comunist, care au cuprins atat cursuri pentru adulti cat si masuri pentru incadrarea tuturor tinerilor de varsta scolara in invatamantul primar. Prin combinarea rezultatelor acestor eforturi cu procesul natural de inlocuire a generatiilor, analfabetismul a fost redus la 3-4% din populatia care a depasit varsta scolara”.
Zoso face o constatare transanta: a”Vreau” e conditionat de a”trebuie”?si ne da cateva exemple de?ce „Vrei o casa curata? Trebuie sa faci curat. Vrei farfurii …

spot_imgspot_img