REVISTA BLOGURILOR. Guran, despre criza politica de la Chisinau: Mai exista si presiunea strazii

Pe blogurile de vineri, citim despre situatia din Republica Moldova, acum ca Guvernul Strelet a fost demis, care sunt cei mai bogati romani si aflam unde are loc concursul de Counter-Strike feminin.?
Moise Guran comenteaza, pe blogul biziday.ro, demiterea Guvernului Republicii Moldova. “Asadar, la Chisinau se prefigureaza acum o noua coalitie, formata, cel mai probabil, din Democratii declarati pro-europeni, care ii vor sustine pe Comunisti si pe Socialistii pro-rusi. Si pentru ca haosul sa fie perfect, partidul fostului premier pare sa se scindeze, caci o factiune a lui a anuntat ca ar vrea sa intre in viitoarea coalitie de guvernare, care cel mai probabil va avea un premier pro-rus. Aceasta complicata ecuatie cu multe necunoscute mai are una, foarte importanta – presiunea strazii. De aproape doua luni, la Chisinau au loc proteste zilnice ale platformei Demnitate si Adevar. Oamenii care vin la aceste manifestatii se declara neafiliati politic si, ati ghicit, pro-Europeni. Ceea ce nu i-a impiedicat sa-i izgoneasca dintre ei pe Tinerii Basarabiei, gruparea care sprijina unirea cu Romania. Nu e clar, totusi, cum vor reactiona acesti oameni, care strang deseori multimi de zeci de mii in centrul?Chisinaului, daca guvernul va fi unul pro-rus”, a scris Moise Guran.?
Pe blogul victorkapra.ro, citim despre concursul de counter strike feminin de la standul Intel DreamHack Cluj-Napoca.?Meciurile vor avea loc vineri si sambata, 30 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *