REVISTA BLOGURILOR. Octavian Morariu spune ca a fost amenintat si-a pus familia sub protectie

De pe bloguri aflam ca Octavian Morariu a fost amenintat si-a pus familia sub protectie, iar pentru bani, Mircea Toma salveaza si straini, nu doar Vama Veche.
Octavian Morariu a adresat prin intermediul un comunicat de presa, scrie Catalin Tolontan, “in el enumera numele mai multor jurnalisti, printre care si al meu. Nu comentez in nici un fel mesajul, il reproduc integral. Octavian Morariu este singurul roman din CIO sau, dupa cum spune el insusi,”reprezentant CIO pentru Romania”. Recomandat astfel presedintelui tarii de insusi presedintele CIO. Aceasta fraza am mai auzit-o cindva, intr-un interviu luat lui Alexandru Siperco, predecesorul lui Morariu:”Eu nu reprezint Romania in CIO, eu reprezint CIO in Romania”. In aceasta calitate, dar si in cea de fost sportiv si de fost presedinte al COSR, gindurile lui Octavian Morariu merita o expunere cit mai mare.”
Cetin Ametcea incearca sa faca putina lumina in cazul Sky News. “Un asa zis ziarist de scandal din UK inventata ca din Romania se vand arme catre oricine si in special pentru zonele controlate de teroristi arabi.” Autoritatile intervin, iar Activewatch sare in apararea asa-zisilor jurnalisti. “Practic, mizerabilii acestia doresc, nici mai mult, nici mai putin, ca orice activitate ce presupune jurnalismul, sa nu poata fi urmarita de lege, nici macar prin procese de calomnie. Asta se intelege, in opinia Activewatch, ca inseamna libertatea presei. Libertatea de a falsifica realitatea fara a exista nicio repercusiune. Dar totul ni se lumineaza cand …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *