REVISTA BLOGURILOR. Tinerii asteapta avioanele viitorului

Jurnalistul Adelin Petrisor scrie, pe blog, despre cinci noi modele de avioane, care ar urma sa intre in dotarea companiilor aeriene in viitorul apropiat.
“Sunt ceea ce se poate numi aviation freak. Am zburat cu mai toate avioanele comerciale produse de Airbus si Boeing. Pe lista de prioritati ar mai fi doar 787 Dreamliner. Am fost pasager in foarte multe?avioane comerciale sovietice Tu, IL, insa in Coreea de Nord am zburat si cu mai noul Tupolev Tu-204. Nu in ultimul rand, am testat si produsele Embraer si Bombardier. Iata cu ce as vrea sa zbor in viitorul apropiat”, explica Adelin.
Vali Petcu, zis Zoso, ne adreseaza pe blog un indemn: “Nu mai cumparati legume si fructe de pe marginea drumului!”. Zoso sustine ca indemnul a fost lansat dupa o serie de accidente rutiere la care au fost expusi cumparatorii si chiar comerciantii de pe marginea soselelor.
Pe de alta parte. Zoso sustine ca anumite produse (cartofii de exemplu), care se vand pe marginea drumului, sunt de fapt provenite din supermarket.
Pe blogul lui Cristian China Birta putem citi despre?Link Twin, un joc romanesc, programat a se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *