Revista Caminul, 20 de ani de design

?Lansarea editiei de primavara a revistei Caminul marcheaza? aniversarea a 20 de ani de la prima aparitie. Initial avand ca tema principala amenajarile de interior, revista trece prin mai multe etape, intre care cea mai importanta este legata de numele redactorului sef,? Luana Ibacka. Definita actualmente de logo-ul Design si Stil, tendintele in designul de interior, arhitectura si arta sunt in ?prim planul revistei, Evenimentul aniversar se va desfasura saptamana viitoare ?la Palatul Noblesse.
Frumoasa poveste a Caminului incepe in anul 1997 cand aparea primul numar avand ca redactor sef pe Claudiu Botea, decoratiunile si amenajarile de interior reprezentand tematica principala. Revista ?si-a castigat ?inca de la inceput o binemeritata reputatie, ?extinzand cu succes domeniul editorial home&deco ?cu solutii si idei pe o tematica asteptata cu mare interes de numerosi utilizatori care doreau sa-si decoreze interioarele si aveau nevoie de informatii in acest sens. a”Caminul a fost prima revista din Romania dedicata exclusiv prezentarii solutiilor de amenajari interioare. Revista si-a castigat de la inceput locul pe piata revistelor de profil, iar astazi reprezinta un reper in ceea ce priveste decoratiunile si designul interior” spune Adrian Rus, Director General Medien Holding, detinatorul titlului Caminul.
In evolutia sa, un moment important s-a petrecut in anul 2005 cand Luana Ibacka,? redactorul sef de atunci al revistei a adus o noua orientare, mai inspirationala,? catre ?design si lifestyle, ?deschiderea catre cele mai prestigioase targuri internationale din domeniu (Milano si Paris) si contactul cu cei mai cunoscuti designeri la nivel mondial. Binecunoscuta sa emisiune realizata la PRIMA tv, Caminul de 5 stele, in paralel cu revista, a contribuit decisiv la cresterea notorietatii revistei si plasarea sa definitiva in zona high a domeniului. Ca urmare, precum si datorita calitatii incontestabile a revistei, ?multi designeri de renume au apreciat revista si se regasesc in paginile acesteia sub forma de interviuri: Karim Rashid,? Paola Navone, Patricia Urquiola, Philippe Starck, Guta Moura, iar lista poate continua.
Revista a cautat in permanenta sa se reinventeze, pastrand ?insa in prim plan tematica tendintelor si a solutiilor premium. Momentul actual o surprinde cu logo-ul Design si Stil, un spatiu considerabil fiind consacrat solutiilor premium in domeniul mobilierului in stil contemporan, amenajarilor, finisajelor, designului de interior, arhitecturii si artei.
a”Ultima editie a revistei se caracterizeaza prin evidentierea tendintelor care vor guverna in design si fashion in sezoanele urmatoare, desprinse practic de la toate targurile de prim rang din domeniul home&deco si desfasurate de la inceputul anului pana in prezent, fie ca este vorba de imm de la Koln, Maison&Objet de la Paris, Cevisama de la Valencia sau Ambiente de la Frankfurt. Daca ar fi sa facem o sinteza a acestora, naturalul, vintage-ul, artizanalul si science fiction-ul par a coabita echilibrat. Ramanem consecventi conceptului nostru privind revista, si anume, de relevare a solutiilor, inovatiilor si ideilor valoroase, de top” spune Ion Diamandi, redactorul sef al revistei Caminul.
Evenimentul aniversar va avea loc saptamana viitoare la Palatul Noblesse, el insusi un reper al designului de interior. Sunt ?asteptati numerosi? designeri, arhitecti, reprezentanti ai companiilor din domeniul home&deco si jurnalisti.
??????????????????????????????????????????????? ?????????????X?? X?? X
Revista Caminul, prima publicatie de design de interior din tara, cu o istorie de succes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *