REVISTA PRESEI: Top 10 salarii la Palatul Victoria. Cine castiga MAI MULT decat Ponta.

“Top 10 salarii la Palatul Victoria. Cine sunt cei 7 care castiga mai mult decat premierul Victor Ponta”, titreaza?Gandul. “Sapte angajati din Palatul Victoria iau, lunar, salarii sau indemnizatii mai mari decat sefului Guvernului, care castiga 6.148 de lei. Cel mai bine platit din intregul guvern este fostul procuror general al Romaniei, Ilie Botos, acum secretar de stat al vicepremierului Gabriel Oprea, cu un salariu de aproape trei ori mai mare decat al premierului care l-a numit in functie.”
“Victor Ponta nu este in stare sa guverneze fara Traian Basescu”, scriu cei de la “Evenimentul zilei”. “Desi premierul sustine ca are un Guvern independent, acesta incearca sa arunce in carca presedintelui Traian Basescu orice decizie majora”.
Curentul?informeaza ca “Oamenii lui Felix de la APIA cereau spaga “la negru””. “Numele unui fost secretat de stat in Ministerul Agriculturii, Gheorghe Albu, al directorului APIA, Dorel Benu, si al directorului Camerei de Comert Constanta, Ion Danut Juganaru, apar in dosarul de coruptie al membrilor PC Aurel Pana si George Voinea, potrivit ordonantei de punere sub acuzare”.
Cotidianul?titreaza: “Executivul, pe urmele lui Basescu in privinta moldovenilor”. “Ministrul delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David, a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *