REVISTA PRESEI. Trei membri ai Guvernului Ciolos au primit bani de la Academia lui Gabriel Oprea

Coruptie, bani negri, violenta si lipsa de perspective – acestea sunt cateva elemente semnalate si analizate de presa de joi.
Ziarul Evenimentul Zilei ne anunta ca “trei nume grele din Guvernul?Ciolos au incasat bani frumosi de la ACADEMIA de SECURITATE a lui Gabriel Oprea”, Dintre cei trei se remarca ministrul Adrian Curaj, care ar fi fost “platit?cu aproape 14.000 de lei pentru o “analiza semantica”.
“Potrivit declaratiilor de avere depuse in iunie 2016, care contin veniturile din 2015, trei membri marcanti ai Executivului fac parte din Academia de Studii de Securitate Nationala (ASSN) si au incasat diferite sume de aici. Potrivit legii de infiintare a ASSN, simpla calitate de membru al acestei institutii este renumerata lunar, pe viata, cu un salariu mediu pe economie”, explica Evenimentul Zilei.
Nu stim cum au folosit cei trei ministri ?banii incasati, dar aflam cat de usor pot fi ei risipiti. Ziarul Capital scrie despre programul de reabilitare termica a blocurilor.
“In ciuda alternativei oferite de fondurile europene si de creditele cu dobanzi subventionate, primariile prefera bugetele proprii sau banii de la stat cand vine vorba de reabilitarea termica a blocurilor. In ritmul actual, lucrarile de eficientizare energetica a locuintelor vechi se vor incheia abia peste 80 de ani”, estimeaza publicatia?Capital.
Ziarul Adevarul scrie despre “Beizadeaua “Doi si-un sferta”, asasin liber timp de 18 ani. Tatal – sef in Politie, fiul – criminal la comanda”.
“O crima comisa la comanda in anul 1998 a fost rezolvata miercuri de politistii Serviciului Omoruri si de procurorii bucuresteni. Cand se astepta mai putin, Alexandru Gaina, fiul colonelului Constantin Gaina de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *