REZULTATE ALEGERI LOCALE Boc: Vom discuta in Colegiul Director rezultatele; USL arata clar …

?Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, ca rezultatele alegerilor locale vor fi analizate in Colegiul Director al partidului, adaugand ca “USL arata foarte clar ca poate cobori sub 50 la suta”, scrie Mediafax.
Boc a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca, daca PDL va face ceea ce stie in opozitie, va pregati drumul partidului spre guvernare.
“Vom discuta la nivel national rezultatele alegerilor locale, intr-o sedinta de Colegiu Director, pe care o voi convoca dupa ce vor fi prezentate toate rezultatele finale. Eu sunt un optimist prudent si ma bazez pe doua elemente. USL arata foarte clar ca poate cobori sub 50 la suta si chiar a coborat. Asta ne da semnale importante ca la toamna va avea cu mult sub 50 la suta, ceea ce, daca noi vom face ceea ce stim foarte bine sa facem in opozitie, sa pregatim in continuare drumul PDL spre guvernare, in conditiile in care USL va cobori sub 50 la suta”, a spus Boc.
USL a obtinut 49,37 % din voturile pentru Consiliile Judetene, iar PDL a primit 15,68%, potrivit rezultatelor partiale furnizate de BEC, luni, la ora …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *