REZULTATE FINALE CARAS-SEVERIN. Sorin Frunzaverde, al doilea mandat la Consiliul Judetean.

Candidatul USL, Sorin Frunzaverde, va fi, din nou, presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin, relateaza Agerpres.
Rezultatele finale arata ca vicepresedintele PNL a fost votat de peste 71 de mii de persoane cu drept de vot care s-au prezentat la urne la alegerile din 10 iunie. Dupa centralizarea rezultatelor din toate cele 357 de sectii de votare, de la nivelul judetului Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a ramas pe primul loc in preferintele electoratului, in lupta pentru sefia Consiliului Judetean, cu un procent de 47,8.
Acesta este urmat de Paul Purea, candidatul din partea PPDD, cu 18,08%, de deputatul Ion Tabugan, din partea UNPR, cu 11,94%, si Lenuta Ciurel, din partea PDL, cu 10,75 de procente.
Situatia la consilierii judeteni arata ca USL a obtinut 50,4 procente, PDL se afla pe locul al doilea, insa la mare distanta, cu un procent de 14%, pe locul al treilea se situeaza PPDD, cu 12,48 procente si UNPR, cu 8,5%.
La primari, rezultatele finale, dupa numararea tuturor celor 77 de circumscriptii, USL se afla in topul clasamentului, cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *