Roca a participat pentru prima data la expoconferinta GIS

Roca, producatorul ce ofera solutii complete pentru amenajarea baii, pe toate liniile de design, a participat la expoconferinta de la Bucuresti (22 – 23 martie), pentru a prezenta ultimele tendinte in designul spatiului de baie.
Daca, in mod traditional, designul baii era dictat de cel al produsului, potrivit celor mai recente trenduri, designul interior a devenit noul punct focal, surclasand designul produsului. Ca atare, noua directie Roca este de a pune la dispozitia clientilor care cauta o ambianta ce le reflecta personalitatea produse cu personalitate si capacitatea de a implementa solutii individuale, compatibile cu preferintele lor. Acestea sunt cateva din concluziile celui mai mare producator de obiecte sanitare din lume, un jucator cheie la nivel mondial in setarea trendurilor in materie de design, de eficientizare a spatiului baii si consumului de apa. Astfel de concluzii, dar si alte insight-uri, au fost prezentate de reprezentantii Roca la editia din acest an a expoconferintei GIS.
Noile tendinte, axate pe designul interior, se afla la baza colectiei Inspira, pe care Roca o va lansa in Romania in a doua parte a acestui an. Pornind de la trei dintre cele mai importante forme geometrice, noua colectie propune un echilibru intre estetic si functionalitate, fiind dezvoltata pentru a sustine un design interior fara a se interpune cu stilul inalt cerut de acest segment de piata. Tocmai pentru a raspunde noilor tendinte, Inspira produse dintr-un nou tip de ceramica, Fineceramic?, ce permite o mai mare precizie, detalii mai sofisticate si forme care anterior nu erau posibile. In plus, datorita acestui material, produsele din noua colectie Roca sunt cu 30% mai durabile, cu 40% mai usoare decat obiectele sanitare traditionale si reciclabile. Oferta de obiecte de mobilier modulare din colectia Inspira aduc un spatiu de depozitare eficientizat si posibilitatea de a combina diferite …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *