Roca prezinta expozitia HELLO FUTURE la Institutul Cervantes din Bucuresti

Compania spaniola Roca a prezentat ieri in Bucuresti noile tendinte in designul camerei de baie pentru anul 2017. Expozitia, care va fi deschisa publicului cu intrare libera pana pe data de 18 noiembrie, include urmatoarele sectiuni: Hello Smart Home, Hello Smart Toilets, Hello Well-Being si Hello Solutii pentru Dus si Robinete
Fara indoiala, a”vedeta” acestei expozitii este Inspira, noua colectie versatila de obiecte din portelan si mobilier de la Roca, ce? ofera posibilitatea amenajarii personalizate ale baii, cu ajutorul unui sistem revolutionar bazat pe 3 linii de design – Rotund, Rotunjit si Patrat – perfect compatibile intre ele.
Colectia Inspira a durat 8 ani pentru a fi dezvoltata, cea mai lunga perioada investita de companie in dezvoltarea unei colectii pentru ca a implicat o revolutie nu doar a designului, ci si in dezvoltarea unui material de productie care sa poata reda designul. Cu aceasta ocazie, Roca a patentat materialul FINECERAMIC?, un material inovator cu suprafete delicate si pereti subtiri si definiti, acestea avand diferite dimensiuni si moduri de montare: pot fi integrate in blatul de lavoar sau deasupra acestuia, fixat pe perete sau tip Unik (integrat in unitatea de baza).
Din aceeasi colectie fac parte si noile vase de toaleta si bideuri cu optiuni de fixare pe podea sau pe perete, cu rezervoare inalte, joase sau incorporate sau cu optiune de montare pe perete cu sistem de fixare ascuns. Pentru spatii mici, Inspira ofera si un vas de toaleta rotund, montat pe pardoseala, intr-o versiune compacta lipit de perete.
Piesele de mobilier Inspira sunt disponibile in dimensiuni si finisaje variate si pot fi combinate cu lavoarele preferate. In plus, pot fi complementate cu unitatile de tip coloana ce ofera spatiu de depozitare si iluminare interioara, rafturi din sticla ajustabile si oglinda pe toata inaltimea. Spatiul este economisit cu ajutorul sifonului inclus si al sertarelor mobilierului Inspira, sertare care se extrag complet si nu au parti decupate. Acestea sunt compartimentate in interior, avand un finisaj texturat si placut la atingere, in nuante inchise de lemn si cu facilitati integrate, cum ar fi prizele sau sistemul audio cu bluetooth. Pentru a asigura un grad inalt de confort, piesele de mobilier au un sistem silentios de sine cu inchidere amortizata, cu rezistenta ridicata la uzura (20.000 de cicluri inchidere/deschidere garantate).
FINECERAMIC?
Roca a creat aceasta colectie folosind cele mai inovatoare materiale. De exemplu, lavoarele sunt din FINECERAMIC?, un material nou portelanat de calitate superioara dezvoltat in exclusivitate de Roca, care, pe langa faptul ca este cu 40% mai usor si cu 30% mai rezistent decat cel din care sunt facute lavoarele obisnuite, permite conturarea unor forme cu pereti fini si bine definiti.
SUPRALIT?
Capacele vaselor de toaleta din colectia Inspira aduc un alt element inovator. Fabricate din SUPRALIT?, noul material de rasini detinut exclusiv de Roca, acestea sunt mai durabile (cu rezistenta mai mare la agenti chimici si la ingalbenire), mai igienice (material de patru ori mai putin poros) si mai usor de curatat (suprafete cu unghiuri rotunjite) pentru ca este turnat intr-o forma, fiind reduse astfel …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *