Rolls-Royce a stabilit un nou record la masinile rechemate in service: unul singur!

Rolls-Royce a anuntat marti ca a identificat o problema la airbag-urile laterale ale celui mai bine vandut model al sau din 2015 din SUA, Rolls-Royce Ghost. Numarul vehiculelor afectate? Unul singur, informeaza profit.ro, care citeaza The Financial Times.

Compania britanica, detinuta de nemtii de la BMW, a precizat ca problema a aparut ca urmare a a”etichetarii incorecte a unuia dintre airbag-uri”. a”Defectiunea” a fost identificata in timpul inspectiei efectuate de Rolls-Royce inaintea livrarii autovehiculului. Potrivit companiei, airbag-urile instalate nu indeplinesc conditiile de siguranta impuse de reglementatorii americani in ceea ce priveste impactul lateral pentru ocupantii scaunelor din fata ale autovehiculului. Britanicii au precizat ca nu s-a pus in nici un moment problema existentei vreunui risc, identificarea problemei aratand a”atentia la detalii a Rolls-Royce”.
Potrivit Rolls-Royce, care a vandut anul trecut peste 4.000 de masini, vehiculul afectat a parasit fabrica din Goodwood, East Sussex, (Marea Britanie) in ianuarie 2014, insa proprietarul sau din SUA nu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *