Romanca Adriana Istrate a stabilit un record mondial, dupa ce a terminat 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe toate continentele, in mai putin de 10 luni

de Adrian Tone – Mediafax Publicat la: 28.09.2015 16:45 Ultima actualizare: 28.09.2015 16:46

Alergatoarea Adriana Istrate a reusit performanta de a termina sapte maratoane si sapte ultramaratoane pe toate cele sapte continente, in mai putin de zece luni, stabilind astfel un record mondial si depasind performanta pakistanezului Ziyad Tariq Rahim.

Ultima cursa pe care a termint-o Istrate a fost Ultramaratonul montan din Vietnam, de 70 de kilometri, distanta pe care a parcurs-o in 18 ore.
“Am reusit! Maraton + Ultramaraton pe toate cele 7 continente, in zece luni, fata de 777 zile ale proiectului initial! Cursa cu numarul 14 si ultima din proiectul 777 este acum finalizata! Vietnam Mountain Marathon, 70 km din care am alergat vreo 10 km, doar, am inceput la 04.00 si am terminat la 22.00, 18 ore de chin din care 14 ore cu picioarele in namoale. Traseul ne-a dus prin jungla, rauri, orezarii, sate uitate de lume si paduri de bambus, am incercat cu greu sa raman in picioare pe terenul alunecos (dar mi-au iesit cateva numere interesante de gimnastica), sa ma feresc de lipitori, sa nu-mi rup picioarele printre stanci si sa ma incadrez in cele 4 termene limita intermediare. Cea mai grea cursa din Vietnam, isi spune si asa sa-i ramaie numele!”, a scris Adriana Istrate pe pagina sa de Facebook.

Cursele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *