Romanca ucisa intr-un JOC EROTIC, VICTIMA UNUI CRIMINAL IN SERIE. Zeci de tinere, TORTURATE

Simona Lavinia Ailoaiei, tanara din Botosani, in varsta de 18 ani ucisa de un contabil italian, ar putea fi doar una dintre victimele unui criminal in serie, scrie 7est.ro.
Potrivit anchetatorilor din Lodi, Andrea Pizzocolo avea in masina si acasa zeci de inregistrari video, care sunt examinate acum de politie. In filmari apar zeci de tinere care ar fi fost supuse torturii, iar acum carabinierii incearca sa le identifice pentru a vedea daca traiesc si in cazul unui raspuns pozitiv sa le interogheze.
Ei au suspiciunea ca tanara de 18 ani care ar fi fost ucisa de Andrea Pizzocolo ar fi doar una dintre victimele italianului de 41 de ani. De altfel, s-au gasit in masina acestuia si doua filmari cu Simona Lavinia Ailoaiei. Anchetatorii au facut un apel catre toti cei care pot da informatii despre alte tinere disparute in conditii misterioase.

Odata retinut de carabinieri, ucigasul si-a recunoscut fapta. Pe langa crima, insa, barbatul a fost acuzat si de necrofilie.Trupul neinsufletit al romancei a fost gasit pe un camp. Anchetatorii italieni au reusit sa ii afle repede identitatea. Tanara, originara din Botosani locuia in Lodi, in nordul Italiei, si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *