Romania – Kazahstan si Danemarca – Romania, transmise in direct. Unde se va vedea debutul lui Contra pe banca nationalei

Primul meci va fi comentat de Dragos Bocanaciu si Marian Olaianos, iar cel de-al doilea va fi comentat doar de Marian Olaianos, informeaza Televiziunea Romana.
Ambele partide sunt precedate si urmate, de la orele 21.00 (respectiv 18.35) si 23.45 (respectiv 20.55), de editii speciale “Repriza a treia”, transmise in direct si moderate de Costin Desliu.
Dupa miezul noptii, la TVR 1 si TVR HD, vor fi rezumatele tuturor partidelor disputate in grupa noastra si in celelalte grupe de calificare. Duminica, la TVR 1, Telejurnalul de seara va incepe mai tarziu, la ora 21.00.
Cu ultimele doua partide din preliminariile pentru Cupa Mondiala FIFA Rusia 2018, Romania incepe pregatirile pentru Euro 2020. Infrangerea din Muntenegru a risipit si ultima sansa de calificare la Mondialul de anul viitor. Federatia Romana de Fotbal a renuntat la germanul Cristoph Daum si l-a instalat pe Cosmin Contra. Fostul antrenor al lui Dinamo isi va …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *