Romania – Olanda in Cupa Davis. Horia Tecau: Hanescu este punctul nostru forte

de Adrian Petculescu, Andrei Mazurchievici Publicat la: 29.03.2013 13:27 Ultima actualizare: 29.03.2013 13:36

Jucatorul Horia Tecau a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca intalnirea cu Olanda din Cupa Davis este una echilibrata, chiar daca adversarii stau mai bine in clasamentul ATP decat tenismenii romani de simplu.
“Meciul cu Olanda este un meci important pentru ambele echipe. Parerea mea este ca e un meci echilibrat si deschis. Olandezi au o echipa solida. Robin Hasse este punctul lor forte, la fel cum este la noi in echipa Victor Hanescu. La dublu consider ca meciul este echilibrat, iar la jucatorul doi de simplu, prin prisma clasamentului, stau mai bine ei”, a spus Tecau.

Tensimenul a refuzat sa comenteze neconvocarea lui Florin Mergea de catre capitanul nejucator Andrei Pavel. “La fel ca in toate meciurile importante din Cupa Davis, va juca cine e mai in forma ca sa avem cea mai buna sansa de a castiga meciul”, a afirmat Tecau.
Cel mai bine clasat jucator roman de dublu a precizat ca echipa Romaniei va incepe, sambata, antrenamentele in sala din Brasov, care va gazdui intalnirea.
Horia Tecau a mai spus ca va continua sa evolueze alaturi de Max Mirnii in turneele de dublu, dupa Cupa Davis: “Eu voi continua sa joc cu Max dupa Cupa Davis. Urmatoarele turnee pe care le vom juca impreuna vor fi Monte Carlo, Bucuresti, Madrid, Roma si Paris.”
Jucatorii romani convocati pentru intalnirea din 5-7 aprilie sunt Victor Hanescu (locul 57 ATP), Adrian Ungur (locul 111 ATP), Marius Copil (locul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *