ROMANIA POLONIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TVR. Unde si de la ce ora vezi meciul ROMANIA – POLONIA

ROMANIA POLONIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TVR. ROMANIA va disputa un meci crucial, vineri de la ora 21:45, cu POLONIA, in preliminariile pentru CM 2018. Partida ROMANIA – PLONIA va fi transmisa LIVE VIDEO ONLINE STREAM in tara noasra de TVR.
ROMANIA POLONIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TVR. ROMANIA – POLONIA este ultimul meci oficial al nationalei din 2016. “Tricolorii” vor mai disputa pe 15 noiembrie un amical in Rusia.

ROMANIA POLONIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TVR. Partida?ROMANIA – POLONIA va fi oficiata de o brigada din Slovenia, cu Damir Skomina la centru, ajutat de asistentii?Jure Praprotnik si Robert Vukan. Matej Jug va fi rezerva la meciul ROMANIA POLONIA.
ROMANIA POLONIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TVR. Damir Skomina, 40 de ani, este arbitru FIFA din 2003. Slovenul nu a mai arbitrat ROMANIA, in schimb s-a intersectat o data?cu POLONIA, in 2013. Lesii au pierdut, 0-2, in Anglia, in preliminariile CM 2014.
ROMANIA POLONIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TVR. Damir Skomina nu este chiar un necunoscut pentru oamenii din FRF. El a fost monitorizat de mai multe ori la meciuri de presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania, Kyoros Vassaras, in calitate de observator UEFA. Grecul nostru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *