ROMANIA – SLOVENIA LIVE VIDEO ONLINE TELEKOM STREAMING ONLINE: Meci greu cu surpriza CM 2017

ROMANIA – SLOVENIA LIVE VIDEO ONLINE TELEKOM STREAMING ONLINE:?Dupa ce a debutat cu dreptul la aceasta editie a Campionatului Mondial de handbal feminin, invingand Paraguay, scor 29-17, Romania joaca duminica impotriva unui adversar periculos, Slovenia.
SLOVENIA – ROMANIA 1-0
Slovenia a produs o mare surpriza in prima etapa de la Campionatul Mondial de handbal feminin, reusind sa invinga Franta cu 24-23. Pentru a ne da seama de diferenta de valoare dintre cele doua reprezentative, trebuie mentionat faptul ca slovenele aveau cota 15.00 la casele de pariuri sa castige acest meci.
ROMANIA – SLOVENIA LIVE VIDEO ONLINE TELEKOM STREAMING ONLINE:?

Franta este una dintre favoritele la castigarea trofeului, dupa Norvegia, Rusia si Olanda. Meciul a inceput cat se poate de rau pentru frantuzoaice. Dupa 9 minute de joc, fetele lui?Olivier Krumbholz marcasera un singur gol. A fost 13-10 la pauza pentru Slovenia, revenita la un turneu final mondial dupa o pauza de 12 ani.
Repriza a doua s-a disputat sub semnul echilibrului si, chiar daca Franta a avut ultimul atac pentru a egala, slovenele au reusit sa termine meciul victorioase.??
Maine, de la ora 15:00, Romania joaca in direct la Telekom Sport 1 chiar impotriva Sloveniei.?
Nationala de handbal a Romaniei nu s-a fortat deloc in primul meci de la Campionatul Mondial din Germania. Fetele noastre au trecut cu 29-17 de Paraguay, cea mai modesta echipa a grupei A.
ROMANIA – SLOVENIA LIVE VIDEO ONLINE TELEKOM STREAMING ONLINE:?
Selectionerul Martin Ambrose nu le-a oferit multe minute Cristinei Neagu si Melindei Geiger, alegand sa foloseasca mai mult timp jucatoarele tinere. Chiar si in aceste conditii, Romania a castigat fara emotii partida cu Paraguay, scor 29-17.
LIVE VIDEO Romania – Slovenia CM handbal feminin
Fetele noastre n-au avut nicio emotie impotriva modestei Paraguay. Martin Ambros a putut utiliza intreg lotul in acel meci. Dupa joc, Ambros era deja cu gandul la partida cu Slovenia:?”Va fi foarte important meciul de maine cu Slovenia. Jucam sa adunam cat mai multe puncte ca sa terminam pe un loc cat mai bun”.
Spaniolul le-a folosit foarte putin pe Neagu si Geiger. In schimb, jucatoare precum Florianu, Dragut sau Tatar au prins multe minute cu Paraguay. De altfel, Florianu a fost desemnat MVP-ul partidei, reusind sa incheie jocul cu cinci goluri marcate.?
LIVE VIDEO Romania – Slovenia CM handbal feminin
PROGRAM02.12 Romania – Paraguay?29-17 VIDEO03.12 Slovenia – Romania, ora 15:0005.12 Romania – Spania, ora 21:3007.12 Romania – Angola, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *