Romania U-21 – Dinamo II 2-1. Torje a facut diferenta, impotriva propriului club

Romania U-21 - Dinamo II 2-1. Torje a facut diferenta, impotriva propriului club

Echipa nationala de tineret a Romaniei a invins joi pe Dinamo II, scor 2-1, intr-un meci amical disputat pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare. Torje a deschis scorul in minutul 14, sutand puternic din interiorul careului, pozitie lateral stanga. Tot dinamovistul a fost si la baza golului secund, el obtinand un penalty transformat apoi de Raduta, in minutul 45. In repriza secunda, Damaschin a marcat pentru Dinamo II, din penalty, in minutul 60.

Selectionerul echipei nationale de tineret, Emil Sandoi, a declarat joi, la finalul meciului cu Dinamo II, castigat de elevii sai cu scorul de 2-1, ca este multumit de prestatia echipei si l-a remarcat pe dinamovistul Gabriel Torje, care “a facut diferenta”. “Sunt multumit de ambele jocuri amicale, pentru ca suntem la inceput de drum si am vrut sa vad cum reactioneaza cand intalnesc o echipa mai puternica si una mai slab cotata. Sunt multumit de prima repriza, dar mai putin de a doua, pentru ca jucatorii au crezut ca au intrat mai repede in vacanta. Pana la urma, eu zic ca au fost doua jocuri utile. Unii jucatori s-au descurcat mai bine, unii mai putin bine, dar nu vreau sa ii numesc. Torje si-a revenit dupa incidentul de la club, iar azi a facut diferenta”, a spus Sandoi, citat de NewsIn.

Selectionerul Emil Sandoi a inceput jocul cu urmatoarea formula: Silviu Lung jr. – Barboianu, Andronic, Cordos, S. Ilie – Iorga, A. Ionescu, Torje, Buhaescu – Raduta, Sburlea.

Au mai jucat: Lungu, Oghinciuc, Rusescu, Barbu, Doman, Gangioveanu, Hora. In minutul 75, Raduta, care a fost inlocuit la pauza, a intrat din nou pe teren in locul lui Torje. Singurii jucatorii care au evoluat pe toata durata intalnirii au fost Barboianu, Iorga si Buhaescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *