Romania, al doilea egal in Liga Natiunilor. Tricolorii au remizat la Belgrad, cu Serbia

Tricolorii au fost condusi de doua ori, dar au revenit de fiecare data. Mitrovic a deschis scorul la mijlocul primei reprize, iar Nicusor Stanciu a transformat la trei minute dupa pauza un penalty usor acordat de arbitrul rus. Apoi tot Mitrovic a facut 2-1 pentru sarbi, dar raspunsul nostru a venit de la Tucudean, care a deviat superb, la coltul scurt, dupa un corner. Romania a avut chiar sansa victoriei, dar Mitrita a ratat singur cu portarul in minutul 90.
Pentru Romania urmeaza meciul cu Lituania, din 11 octombrie, de la Vilnius, iar pe 14 octombrie jucam cu Serbia la Bucuresti.
Clasament:
1.
Muntenegru
2
1
1
0
2:0
4

2.
Serbia
2
1
1
0
3:2
4

3.
Romania
2
0
2
0
2:2
2

4.
Lituania
2
0
0
2
0:3
0

Cele mai importante faze ale meciului:
Min. 90 Ocazie URIASĂ ratata de Mitrita! Lansat excelent de Chipciu, jucatorul Craiovei scapa singur cu Dimitrovic, dar suteaza cu stangul in acesta!?
Min. 83 Sansa pentru Mitrovic sa faca tripla, dar lovitura sa de cap trece pe langa bara.
Min. 82 A doua schimbare la noi, Keseru in locul lui Tucudean.
Min. 68 GOOOL Romania! Stanciu executa un corner la Tucudean, care reia pe coltul scurt, coltul portarului, mingea strecurandu-se in poarta printre bara si Dimitrovic. Serbia-Romania 2-2!
Min. 63 Gol Mitrovic! Atacantul sarb are timp sa-si potriveasca mingea, a preluat in 16 metri cu spatele la poarta, a facut o pirueta si a sutat fulgerator din intoarcere, Tatarusanu neavand timp sa plonjeze. Serbia-Romania 2-1!
Min. 61 Schimbare in echipa noastra, prima facuta de Cosmin Contra. In locul lui Denis Dragus intra Alexandru Mitrita.
Min. 59 Sansa pentru Dragus, debutant la nationala, dar sutul sau trece peste poarta sarbilor.
Min. 48 GOL Romania, din penalty! Nicusor Stanciu a transfermat lovitura de la 11 metri! Serbia-Romania 1-1!
Min. 47 Penalty pentru Romania! Chipciu patrunde in careu si este tinut usor de Kolarov. Arbitrul rus considera ca e 11 metri pentru Romania.
Min. 46 A inceput repriza secunda.
Min. 45 Sfarsitul primei reprize.
Min. 45 Bara Chipciu! Cea mai clara ocazie a Romaniei din aceasta prima repriza. Jucatorul Spartei Praga a tras din 16 metri, dar mingea a lovit transversala!
Min. 43 Galben pentru Chipciu, care l-a tinut pe Kolarov. Jucatorul nostru s-a si accidentat la aceasta faza, primind un cot in nas.
Min. 27 GOL Serbia! Mitrovic a marcat pentru gazde. Kolarov a sutat puternic pe jos, Tatarusanu a respins, dar defensiva noastra imediata nu a reusit sa indeparteze pericolul, iar Mitrovic s-a rasucit si din cadere a trimis in poarta.
Min. 26 Din nou pericol la poarta noastra. Centrare Kolarov de pe stanga, Milinkovici-Savic, nemarcat, se inalta in centrul careului nostru, dar trimite cu capul pe langa poarta.
Min. 19 Serbia are o jumatate de ocazie: Dusan Tadic a trimis o centrare periculoasa, pe jos, in careul nostru, dar Ciprian Tatarusanu a prins in coltul careului de 6 metri.
Min. 10 Bara Serbia! Lovitura de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *