Romanii sunt furati la cantar. Iata care sunt trucurile pe care comerciantii le folosesc si tu nu le observi cand faci piata VIDEO

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Piata produselor congelate este profitabila pentru comercianti, dar ii baga in paguba pe client. Si asta pentru ca, de multe ori, platim si gheata, atunci cand cumparam carne, fructe de mare si chiar legume congelate. De multe ori, nici nu stim ce cumparam, in lipsa unei etichete in limba romana.

Ca sa dovedim ca suntem inselati la cantar, facem un experiment, scrie stirilekalad.ro. Cumparam mai multe produse congelate, legume si fructe de mare. Ne-am apucat sa le cantarim, pe rand, si iata surpriza! Gram cu gram suntem furati si atunci cand vorba de carnea la caserola. Pe aceasta eticheta, de pilda, scrie ca avem 354 de grame de cotlet de porc. In realitate, insa, cumparam cu 10 grame mai putin.
Citeste si?Doua calugarite au furat o suma colosala. Ce au facut cu banii
Specialistii mai spun ca exista comercianti care injecteaza carnea cu apa tocmai pentru a cantari mai mult. O alta problema nerespectata de multe ori e etichetarea. Sunt produse de import care nu au informatii si in limba roman.
Vezi video …

spot_imgspot_img