Rovana Plumb ii ia apararea Vioricai Dancila: Klaus Iohannis sa inceteze cu presiunile publice adresate doamnei premier

0

“Facem apel la demnitatea domnului presedinte Klaus Iohannis, sa inceteze cu presiunile publice adresate doamnei premier Viorica Dancila. Stim ca domnia sa a intrat in campanie electorala, dar acest lucru nu justifica nici proferarea de amenintari si nici limbajul jignitor, cu atat mai mult cu cat se adreseaza unei doamne!”, spune Rovana Plumb, intr-un comunicat de presa remis MEDIAFAX.
Presedintele Klaus Iohannis a spus, sambata, la Blaj, intrebat despre anuntul facut de premierul Viorica Dancila referitor la vizita Suveranului Pontif in Romania, ca nu crede ca “doamna a inteles ce s-a vorbit acolo”.
“Dati-mi voie sa cred ca nu a inteles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo. Am urmarit intreaga evolutie si, in final, a aparut si comunicatul oficial al Vaticanului despre acea intalnire si intr-adevar acolo se spune ca a vorbit despre Presedintia Romaniei a Consiliului Uniunii Europene in prima parte a lui 2019, singura explicatie a mea este ca doamna a inteles ca este vorba despre vizita si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *