Ruptura in Phoenix! Nicu Covaci l-a dat afara din trupa pe Mircea Baniciu

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Pregatirile pentru concertul aniversar „Phoenix – 45 de ani”, care va avea loc in noiembrie, nu lasa componentilor trupei nicio clipa de ragaz. Insa, in pragul acestui mare eveniment, se aude ca Nicu Covaci si Mircea Baniciu s-au certat, iar Tetea a fost exclus din trupa.

Ca o confirmare a acestor zvonuri, la ultimele cinci concerte Phoenix a mers cu un nou solist vocal: Bogdan Bradu, interpret cu care Covaci & Co. au mai colaborat cu ceva vreme in urma. N-ar fi o noutate, pentru ca se stie ca intre Baniciu si Covaci au mai existat altercatii. Pentru a lamuri situatia, i-am contactat pe cei direct implicati, dorind sa aflam care sint motivele acestei despartiri.

Ionut Contras (Phoenix): „Nu am intrerupt colaborarea cu Mircea Baniciu. El are si proiectele lui solo, dar mai cinta si cu noi atunci cind poate. Noi nu putem renunta la concertele Phoenix pentru ca Baniciu are cintari deja stabilite. Pe Bogdan Bradu il stim de citiva ani buni, cinta foarte bine. Am mai colaborat cu el, e un tip haios si pe piesele rock se muleaza mai bine. In schimb, Mircea are caldura in voce. In ultimele cinci concerte am cintat cu Bogdan si publicul l-a primit foarte bine. Nu e exclus ca pe viitor sa mai cintam si cu Tavi Colen sau Moni Bordeianu. Nu ne-am certat, vreau sa va spun ca Baniciu va fi prezent la concertul aniversar din noiembrie.”

spot_imgspot_img