RUSIA – CROATIA 2-2, 4-3 la penalty-uri, in sferturile de finala ale CM 2018. Rusia OUT, semifinala CROATIA-ANGLIA

Rusia s-a aruncat in atac inca din primele minute, iar jocul a rasplatit-o in minutul 31. Dupa un un-doi cu Dzyuba, Cheryshev a trimis aproape de vinclul portii aparate de Subasic. Dupa opt minute a venit replica croatilor: Mandzukic i-a pus mingea pe cap lui Kramaric, care l-a invins din cativa metri pe Akinfeev.
Repriza secunda a fost echilibrata, dar Perisic a trecut la cativa centimetri de 2-1, cand a tras in bara. Rusii au tremurat serios cu 15 minute inainte de final, cand Kramaric, Modric si Vrsaljko au plimbat mingea prin careu, pentru ca in cele din urma sa intervina Erokhin, care a deviat in afara terenului voleul fundasului legitimat la Atletico Madrid.
Imn prelungiri, intr-un moment care nu anunta nimic, Croatia a trecut la conducerea partidei. Modric a executat o lovitura de colt din partea dreapta, Vida a lovit moale balonul, dar Akinfeev a fost mascat de Corluka si de un coechipier, astfel ca mingea s-a scurs in poarta. Croatii se pregateau de fluierul final, cand Fernandes a relansat partida. Dzagoev a centrat ideal din marginea careului, iar fundasul lateral a trimis cu capul la coltul lung, fara sansa pentru Subasic.
Croatia s-a calificat in semifinale, dupa ce s-a impus cu 4-3 la loviturile de departajare, al …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *