Ryanair recruteaza insotitori de bord din Romania pentru bazele sale din Europa. Ce salarii se ofera

In urmatoarele saptamani, Crewlink, partener de recrutare pentru Ryanair, va organiza sesiuni de recrutare in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Se ofera un curs de formare complet si nu este necesara o experienta anterioara in domeniu, potrivit unui comunicat transmis vineri de Ryanair.

In prezent, Ryanair are peste 9.000 de insotitori de bord, iar noii aplicanti vor avea oportunitatea ca dupa finalizarea cursului de formare sa fie repartizati la una din bazele europene ale companiei aeriene.
Potrivit reprezentantilor Ryanair, “noii angajati vor avea parte de formare gratuita, alocatie platita pe durata cursului de formare, uniforma gratuita in anul 1 si alocatie pentru uniforma in anul 2, apoi 750 de euro – alocatie pentru noii recruti, salariu de baza competitiv, bonus de productivitate, ore de serviciu platite / bonus din vanzari, castiguri in primul an intre 17.000 si 23.000 de euro, oportunitati de promovare, contract garantat pentru 2 ani cu optiunea ulterioara de contract permanent, varietate in alegerea bazelor, program stabil de 5 zile de lucru / 3 libere si avantaje de calatorie pentru staff”.
Programul de recrutare Ryanair va incepe din 18 aprilie la Iasi, dupa care va continua in 19 si 23 aprilie la Cluj-Napoca, respectiv 3 mai si 18 mai la Bucuresti.
Citeste si Ryanair lanseaza un nou zbor pe ruta Bucuresti – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *