S-a modificat schimbarea! Ministerul Educatiei ia in calcul renuntarea la testele grila in BAC 2019 si CAPACITATE 2019

Ministerul Educatiei ia in calcul sa renunte la testele grila la BAC 2019 si CAPACITATE 2019, la doar o zi de la anuntarea introducerii acestora. Secretar de stat: Maine decidem daca mergem pe vechiul format sau introducem testele grila?
Ministerul Educatiei o intoarce in privinta introducerii testelor grila la romana si matematica, la bacalaureat si evaluare nationala, la doar o zi de la anuntul introducerii acestora si publicarea modelelor de subiecte. Florian Lixandru, secretarul de stat pentru invatamant preuniversitar, a declarat pentru Hotnews.ro ca maine Ministerul Educatiei va decide in ce forma vor fi subiectele de la BAC 2019 si de la Evaluarea Nationala. Lixandru a spus ca modelele de subiecte au fost publicate ieri dintr-o eroare a Consiliului National de Evaluare si Examinare.?Modelele de subiecte au fost retrase de pe site.
“Am hotarat impreuna cu doamna ministru Plumb ca maine sa discutam oportunitatea schimbarii structurii examenelor impreuna cu parintii, elevii, reprezentantii Consiliului National de Evaluare si Examinare. Maine va avea loc o consultare cu toata lumea la minister. Dupa discutia de maine vom sti cum vor fi subiectele, daca mergem …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *