Sabin Orcan se intreaba ce cauta Romania ca partener intr-o banca infiintata de URSS si condusa de colegii directorilor din KGB

Romania este partener intr-o banca infiintata in timpul fostei URSS, avand sediul central la Moscova?si ai carei directori sunt colegi cu toti directorii KGB, FSB si SVR din ultimii 40 de ani, a declarat Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului Romania Libera, in emisiunea difuzata duminica seara la B1 Tv.
Dupa caderea comunismului, Germania si Polonia s-au retras din Banca Internationala de Investitii, dar Romania si-a reluat activitatea in cadrul acesteia, incepand din anul 2012.

O alta stire, la fel de neinsemnata la prima vedere, ne dezvaluie ca o banca dubioasa, cu sediul la Moscova, a devenit actionar la postul Digi 24. Informatie confirmata, pentru?Ziarul Financiar, chiar de presedintele bancii, Nikolay Kosov.
In aceasta banca mai sunt active, printre alte tari, Bulgaria, Ungaria si Vietnamul, a subliniat, duminica seara,?Sabin Orcan.
“Aceasta Banca de Investitii este un vestigiu sovietic”, a confirmat Cristian Preda, invitat in emisiunea lui Sabin Orcan de la B1 Tv.
“Partenerii nostri americani stiu ce facem noi, aici, pe la Bucuresti? Partenerii nostri europeni stiu?”, s-a intrebat Sabin Orcan.
Cei trei ministri din guvernul tehnocrat care au ratificat aderarea Romaniei la Banca Internationala de Investitii (IIB), cu sediul la Moscova,?sunt trasi la raspundere de Platforma Actiunea Civica a Tinerilor (PACT), dupa dezvaluirea facuta de jurnalistul Sabin Orcan, in editorialul publicat in “Romania libera”.?
Actul de aderare a Romaniei a fost ratificat de ministrii Raluca Pruna (Justitie), Anca Dragu (Finante) …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *