SAINT-GOBAIN 1665-2015 DE 350 DE ANI INTOTDEAUNA CU UN PAS INAINTE

Saint-Gobain a organizat in Romania un eveniment aniversar pentru a celebra cei 350 de ani de activitate si istoria oamenilor ce au lucrat impreuna pentru a construi cea mai longeviva companie inclusa in CAC 40 – topul indicelui bursier francez – si una dintre cele mai vechi companii industriale din lume. Saint-Gobain este unul dintre primele 100 de grupuri industriale din lume si una dintre cele mai inovatoare 100 de companii, conform Topului 100 Global Innovators realizat de Thomson Reuters.
“?Suntem onorati ca am avut privilegiul de a-i intalni si de a le multumi tuturor partenerilor nostri romani care ne-au sprijinit, la nivel local, in ultimii 20 de ani de inovatie si progres.La nivel global, aniversarea celor 350 de ani este un moment extraordinar pentru companie si pentru angajatii sai. Vom continua aceasta traditie si ne vom stradui sa fim intotdeauna cu un pas inainte, anticipand viitorul” a declarat Pierre-André de Chalendar, Presedintele-Director General al Grupului Saint-Gobain.
” Romania a fost o piata si o destinatie de investitii importanta pentru evolutia Saint-Gobain, iar pe viitor va fi cu atat mai mult. Acum, odata cu aniversarea noastra, ne propunem sa ne consolidam angajamentul de a deveni referinta in domeniul habitat-ului durabil in Romania si de a ne dezvolta si mai mult in urmatorii ani ” a continuat Pierre-André de Chalendar, Presedinte-Director General al Grupului Saint-Gobain.
” De 18 luni petrecute ca sef al acestei misiuni diplomatice, incerc sa fac tot ceea ce pot pentru ca dimensiunea economica sa constituie unul dintre pilonii principali ai relatiei bilaterale dintre Franta si Romania si sunt bucuros ca Saint-Gobain, prin prezenta sa si prin rezultatele spectaculoase inregistrate in Romania, contribuie la acest obiectiv. Societatile franceze reprezinta aproximativ 15% din PIB-ul Romaniei, numarandu-se printre principalii angajatori si exportatori din Romania, continuand sa investeasca aici si consolidandu-ne pozitia de al treilea investitor strain” declara Excelenta Sa, Dl.?François?Saint-Paul, Ambasadorul Frantei?in?Romania.
De-a lungul istoriei sale, Saint-Gobain a reusit sa se transforme fara a-si uita trecutul, acest lucru explicand dezvoltarea sa responsabila, atentia acordata mediului inconjurator si sanatatii si securitatii oamenilor, dar si realizarea de parteneriate solide cu toate comunitatile. Grupul investeste si astazi masiv in proiectarea de materiale de constructii inovatoare, de inalta performanta si in crearea habitatului durabil al viitorului. In 2014, Grupul a investit peste 400 de milioane de euro in cercetare si dezvoltare, avand 900 de proiecte de cercetare, 400 de brevete depuse si 3.700 de persoane angajate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *