Sala Sporturilor din Ploiesti, subiect de disputa intre Roberta Anastase si Mircea Cosma

de Andreea Unturica – Mediafax, Daciana Ilie Publicat la: 30.09.2013 20:20 Ultima actualizare: 30.09.2013 20:21

Panouri publicitare cu Victor Ponta alaturi de primarul Ploiestiului si de seful CJ Prahova, pe care scrie “Am promis. Am, facut. Sala Sporturilor”, au fost amplasate in oras, Roberta Anastase spunand insa ca acestia sunt “mincinosi” si ca proiectul, initiat de Guvernul Boc, a fost blocat de Ponta.
Mai multe panouri publicitare de mari dimensiuni pe care apare fotografia premierului Victor Ponta alaturi de cea a primarului municipiului Ploiesti Iulian Badescu si a presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, insotite de sloganul “Am promis, am facut. Sala sporturilor” au fost amplasate in ultimele zile in diverse zone din Ploiesti, in special in zona centrala a orasului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Intrebat de ce au fost amplasate aceste panouri care seamana foarte mult cu cele electorale, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a explicat ca ele ii infatiseaza pe cei care au contribuit la finalizarea lucrarilor de renovare a Salii Sporturilor din Ploiesti.
“Faptul ca aceasta lucrare (renovarea Salii Sporturilor din Ploiesti – n.r.) a ramas descoperita cu 20 de milioane de lei noi si ca a fost castigata de o firma din Bucuresti care nu prea avea aplecare catre o asemenea lucrare ne-a facut sa adoptam masuri speciale pentru finalizarea acelei lucrari in sensul ca am cerut Guvernului Romaniei sa suplimenteze fondul la Compania Nationala de Investii cu 19 milioane, pentru ca municipiul a ramas in gaura si nu mai putea plati, Consiliul Judetean a alocat un milion de lei in martie, pentru sala de sport, iar Consiliul Local trebuie sa mai aloce 2,7 milioane de lei pentru dotari care nu au fost prinse nicaieri. (a??) Asta e echipa care s-a ocupat si care o termina. De inceput, putem incepe toti, de terminat de mai greu”, a spus Cosma.
Intrebat care este rostul unor asemenea panouri publicitare Cosma a raspuns: “Rostul acestor panouri este de a se arata ca se face. Pentru ca nu putem si nu ne permitem sa scoatem atatia oameni naivi pe strazile Bucurestiului si ale altor orase care sa protesteze sau sa ne aplaude, preferam forma asta de manifestare. Si o sa o facem mereu, cu orice vom face”.
De asemenea, intrebat cine suporta cheltuielile legate de confectionarea si amplasarea acestor panouri publicitare, seful CJ Prahova, care este si presedinte al PSD Prahova, a spus ca initiativa amplasarii panourilor apartine parlamentarilor PSD din Prahova, acestia suportand si costurile.
“Eu am inteles asa: ca grupul de deputati si senatori PSD doresc sa faca o inaugurare fastuoasa pe data de 4, cu prilejul unui meci de baschet, si asa ca cheltuielile de propaganda si publicitate apartin acelui grup, nu apartin nici Consiliului Judetean, nici Consiliului Municipal”, a spus Cosma.
Presedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, ii critica pe cei trei politicieni ale caror chipuri apar pe panourile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *