Salonul auto Frankfurt 2015. Cum arata noul Duster care nu va ajunge in Romania

Dacia Duster Urban Explorer

Renault va prezenta in septembrie la salonul auto de la Frankfurt, in perioada 15-16 septembrie, o editie limitata de Duster, “Urban Explorer”, care va fi disponibila in 15 tari din Europa, printre care Germania, Polonia, Macedonia si Kosovo, insa nu si pe piata romaneasca.

Grupul francez, care detine Dacia, va prezenta o serie de modificari pentru SUV-ul Duster.
“Astfel, Duster Edition 2016 se remarca prin noile jante de aliaj de 16 inchi de culoare neagra, precum si prin noua nuanta de caroserie, “vert Altaï”, care inlocuieste in gama nuanta “gris Olive””, se arata intr-un comunicat al Dacia.
Dacia Duster Edition 2016 va introduce si o noua editie limitata, “Urban Explorer”, care va fi disponibila pe un anumit numar de piete din Europa, respectiv Germania, Italia, Spania, Portugalia, Elvetia, Austria, Suedia, Polonia, Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia, Macedonia, Kosovo si Muntenegru, se arata intr-un comunicat al grupului francez Renault.
Duster Urban Explorer va beneficia de pack-urile Baroudeur si Look.
Duster Edition 2016 va dispune la interior de doua noi tapiterii (“Silicon noir” si “Féderer gris” pe fond negru). Versiunile de echipare de intrare in gama vor avea tapiterii in nuanta “Silicon noir”, in timp ce versiunile superioare vor beneficia de tapiteriile “Féderer gris” pe fond negru. Nuanta “gris cosmos” va fi inlocuita de “gris platinium” (in functie de tara si de versiune) in special la nivelul panourilor de usi, a manerelor de sustinere si a ornamentelor de pe fatada centrala a plansei de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *