Samsung Galaxy S6 Edge, un telefon deosebit

Compania Samsung se poate lauda cu un telefon inteligent care are un design superb, sar si specificatii tehnice deosebite. Acesta este Samsung Galaxy S6 Edge. Este un telefon excelent, pe care cu greu il mai poti lasa din mana. Iata de ce:
Samsung Galaxy S6 Edge este disponibil in ai multe variante de culori
Acest telefon produs de Samsung are un atu extraordinart fata de alte telefoane produse de alte companii: se gaseste in mai multe nuante, astfel incat sa satisfaca gusturile si celor mai pretentiosi client. Mai exact, culorile in care este disponibil Samsung Galaxy S6 Edge sunt alb, gri metalic, albastru, dar si verde.
Telefonul poate fi incarcat prin sistem de tip wireless
Ei bine, noul Samsung Galaxy S6 Edge vine si cu o alta noutate excelenta: acesta dispune de un sistem wireless de incarcare. Asta inseamna ca daca esti posesorul unui astfel de model de smartphone nu trebuie sa mai folosesti incarcatorul ca sa ii incarci bateria. Ci poti face acest lucru daca activezi functia de wirless de incarcare. Iti vor explica totul despre acest lucru cei de la care vei cumpara noul telefon.
Samsung Galaxy S6 Edge poate fi achizitionat online, de pe un site cu produse electronice si electrocasnice, dar si din magazinele de specialiatate. Poate fi cumparat fie la liber, fie la abonament, la unul dintre operatorii de telefonie mobila prezenti pe piata din Romania.
Samsung Galaxy S6 Edge vine si cu un sistem de incarcare rapida, ceea ce inseamna ca numai dupa 10 minute in care a stat la incarcat, acest telefon iti ofera un timp de convorbire de catava ore, in jur de patru ore. Are ecran full HD
Samsung Galaxy S6 Edge are un ecran full HD
Telefonul are ecran full HD de 5,1 inchi, ceea ce inseamna ca pozele si filmuletele se vor vedea excelent. De asemenea, este dotat cu o camera de fotografiat de 16 megapixeli, ceea ce inseamna ca faci poze excelente cu ajutorul acestuia.
Camera are un stabilizator de imagine optica, ceea ce inseamna ca fotografiile pe care le vei face cu Samsung Galaxy S6 Edge vor iesi clare. De asemenea, nu trebuie sa te mai temi ca pozele vor iesi miscate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *