Samsung va lansa in primavara Galaxy S5 cu tehnologie de scanare a irisului.

Samsung Electronics va lansa pana in luna aprilie noul varf de gama Galaxy S5, care ar putea fi echipat cu o tehnologie de scanare a irisului utilizatorului, informeaza Mediafax.
Galaxy S5 va fi insotit de un nou accesoriu wireless care reprezinta “o evolutie” a ceasului inteligent Galaxy Gear, a declarat pentru Bloomberg Lee Young Hee, vicepresedinte executiv al diviziei mobile a Samsung.
Cele doua produse vor fi lansate simultan, iar compania va creste totodata investitiile in marketing pentru tablete.
“Am anuntat noul smartphone varf de gama in prima jumatate a fiecarui an, in perioada lunilor martie si aprilie, si continuam sa avem in vedere o lansare in aceasta perioada. Atunci cand vom prezenta modelul S5, va puteti astepta la un succesor pentru Galaxy Gear cu functii mai avansate, iar designul in prezent prea voluminos va fi imbunatatit”, a declarat Lee.
Vanzarile actualului varf de gama Galaxy S4 au incetinit dupa ce Apple a lansat, in luna septembrie, modelele iPhone 5s si 5c. IPhone 5s este echipat cu un senzor care scaneaza amprenta utilizatorului, inlocuind parolele sau alte metode traditionale de securitate.
Astfel, Samsung ar putea sa livreze modelul S5 cu tehnologie de securitate bazata pe scanarea irisului, a afirmat Lee.
Un alt motiv pentru care vanzarile Galaxy S4 au dezamagit asteptarile unor consumatori ar putea fi designul, care seamana prea mult cu modelul anterior S3, a adaugat Lee.
Ea a subliniat ca urmatorul model va fi diferit, fara a face alte precizari.
“Atunci cand am trecut de la S3 la S4, este partial adevarat ca utilizatorii nu au putut vedea mare diferenta intre cele doua produse din punct de vedere fizic, astfel ca reatia pietei nu a fost atat de semnificativa. Pentru S5, vom reveni la ceea ce stim mai bine sa facem”, a explicat vicepresedintele Samsung.
Lee a adaugat ca Samsung pregateste inca un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *