Sandu spune ca ar putea candida la sefia LPF, Dragomir afirma ca ar castiga lejer alegerile la FRF

de Andrei Mazurchievici, Marius Tone – Mediafax Publicat la: 05.08.2013 20:13 Ultima actualizare: 05.08.2013 20:14

Mediafax Foto
Presedintele FRF, Mircea Sandu, si seful LPF, Dumitru Dragomir, au avut un dialog la distanta, fiecare afirmand ca poate castiga usor functia detinuta de celalalt daca ar candida impotriva lui.
Intrebat intr-o conferinta de presa daca se teme de Dragomir, Mircea Sandu a raspuns: “Mie sa-mi fie frica de Dragomir? Mie nu mi-e frica decat de unul singur. In lumea fotbalului nu mi-e frica de nimeni, n-am de ce. Domnul Dragomir da declaratii care plac presei, eu le dau mai concret. Ca sa vedeti ca nu imi e frica, poate o sa candidez la Liga. Si cred ca i-ar fi frica lui Mitica in conditiile astea”, a completat Sandu.

In replica, Dragomir a declarat, la Sport.ro, ca nu se pune problema sa se retraga de la conducerea LPF, dar daca ar candida la sefia FRF, ar castiga “in joc de glezna”. “De alegeri, de draci, de laci, Mircea Sandu nu a vorbit cu mine. Nu ma retrag, ce sunt tampit?! Daca s-a gandit la chestia asta, am putea sa facem schimb. Sa concurez eu la federatie si el la liga, cu toate ca eu nu sunt interesat de federatie, dar daca concurez fac pariu pe cat vreti ca in joc de glezna castig alegerile si la liga si la federatie. Mai popular decat dansul sunt, dar nu sunt mai tare decat el la federatie, sa fim sinceri”, a spus Dragomir.
Pe de alta parte, conducatorul LPF a precizat ca pentru disputarea barajului dintre FC Rapid si Concordia Chiajna nu este vinovat nici el si nici presedintele FRF, Mircea Sandu. “Ca s-a gasit solutia idioata de a se face baraj, nu e nici vina lui Mircea Sandu, nici a lui Mitica Dragomir. Propunerea lui Costin a fost ca o manusa, pentru ca ne-a scapat de necazuri, chiar daca a fost o propunere idioata”, a explicat Dragomir.
Dumitru Dragomir a mentionat ca le-a dat celor de la Rapid suma de 200.000 de euro, iar acestia s-au angajat in scris ca in cazul in care TAS va da o decizie favorabila Concordiei Chiajna sa restituie banii catre LPF. “Celor de la Rapid le-am dat 200.000 de euro. Cei de la Rapid ne-au dat in scris ca orice se intampla in perioada asta, ne dau banii inapoi”, a mentionat Dragomir.
TAS a anuntat, vineri, ca a obligat Federatia Romana de Fotbal sa inregistreze CS Concordia Chiajna in campionatul Ligii I pentru sezonul 2013/2014, in locul SC FC Rapid SA. Instanta de la Lausanne a anulat astfel decizia luata de Comitetul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *