Saritorul in inaltime rus Ivan Ukhov, mort de beat in timpul concursului – VIDEO

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Probabil numele lui Ivan Ukhov nu le spune mai nimic iubitorilor atletismului. Rusul, un saritor in inaltime modest, a iesi totusi in evidenta marti, la reuniunea atletica de la Lausanne. Cum? Intr-un mod cu totul neasteptat pentru un participant la un concurs de o asemenea importanta: si-a executat sariturile in stare de ebrietate. Bineinteles, incercarile sale s-au soldat cu esecuri, spre amuzamentul intregii asistente . Explicatia pentru starea lui Ukhov a oferit-o unul dintre competitori, Linus Thornblad:

„Am auzit ca Ivan s-a despartit recent de prietena lui. De suparare, s-a gindit sa-si inece amarul in bautura. L-am vazut in toata dupa-amiaza dinaintea concursului tragind de o sticla de vodca in combinatie cu Red Bull, in timp ce noi, ceilalti care eram prezenti, am consumat doar energizant”.

Dupa concurs, Ivan Ukhov a luat primul avion spre casa. In ciuda celor intimplate, se pare ca atletul rus nu va primi nici o sanctiune din partea IAAF, deoarece regulamentul forului international nu prevede pedepsirea unui astfel de comportament .

spot_imgspot_img