Sarmale cu urda in foi de stevie

Stevia are rol, deopotriva, in scaderea glicemiei si a colesterolului din sange. E un motiv pentru care, consumata chiar si in stare cruda (doar cu cateva picaturi de ulei de masline si de suc de lamaie sau de otet balsamic) poate sa asigure o “curatare” a vaselor de sange si sa previna formarea “placilor”, a straturilor de grasime de pe peretii vaselor de sange. Astfel, chiar daca nu direct, previne tot felul de disfunctii care apar la nivel circulator si care pot genera inclusiv un blocaj al circulatiei sangvine. Prezenta steviei, in?dieta bolnavului cardiovascular, diminueaza riscul de accident vascular.

Urda are si ea proprietati adjuvante, care ajuta la o stare de sanatate buna. E recomandata, adeseori, in curele de slabire sau in dietele bolnavilor de ficat. Consumul regulat de urda este benefic si datorita faptului ca, dintre toate branzeturile si lactatele, aceasta are cel mai mic continut de cazeina, dar in schimb proteinele din urda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *