SATI va fi realizat in continuare de Kantar Media Spring

Studiul?de Audienta si Trafic Internet (SATI) va fi realizat, in continuare, de compania Kantar Media Spring, a anuntat Biroul Roman de Audit Transmedia (BRAT). Kantar Media Spring a castigat licitatia organizata de BRAT si va furniza serviciile pentru realizarea SATI pentru al optulea an consecutiv.
SATI este in prezent singurul instrument recunoscut de industria media pentru masurarea si evaluarea performantelor in mediul virtual, potrivit unui comunicat al BRAT. In urma licitatiei organizate de BRAT, compania Kantar Media Spring a fost selectata castigatoare pentru a furniza serviciile pentru realizarea SATI. Ceilalti ofertanti au fost Gemius si GfK Nurago.
Kantar va imbunatati tehnologia de masurare a traficului
“Adunarea Generala a decis sa continue colaborarea cu Kantar Media Spring, care este furnizorul serviciului SATI de sapte ani. (…) Metodologia a fost validata in Romania, iar in prezent este utilizata in mai multe tari din Europa, precum Germania, Austria, Elvetia, Norvegia si Finlanda. Experienta ultimilor ani a demonstrat ca metodologia folosita de Kantar Media Spring asigura un standard inalt de cercetare, pe care il vom consolida si imbunatati in urmatorii trei ani”, a explicat Arina Ureche, directorul general al BRAT, citata de Mediafax.
“Toti colegii de la Kantar Media Spring au fost incantati sa afle ca, dintre participantii la licitatie, noi am fost selectati pentru o noua etapa de realizare a studiului SATI in Romania. Aceasta arata soliditatea metodologiei selectate, confirmata in etapele anterioare. De asemenea, este rezultatul colaborarii deschise si orientate spre viitor dintre noi si BRAT. Aceasta continuitate reprezinta o baza puternica pentru inovatiile necesare din urmatorii ani”, a mai spus Oliver Pischke, CEO al Kantar Media Spring.
Masuratori si in rural, rapoarte mai detaliate
Printre optimizarile care vor fi aduse in urmatorii trei ani, in materie de cercetare, se numara extinderea universului studiului la nivel national, prin includerea mediului rural. La nivel tehnologic, trecerea la o noua arhitectura a sistemului de masurare va conduce la imbunatatiri in ceea ce priveste livrarea rezultatelor de trafic, precum si agregari mai rapide ale clientilor unici saptamanali si lunari.
Aplicatia de raportare a audientei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *