Savarine cu spuma de coacaze

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ingrediente Savarine cu spuma de coacaze
cca 10 buc.;100 g amidon din porumb,160 g faina ,200 ml lapte caldut,o lingura de zahar,un ou,30 g drojdie proaspata,30 ml uleisirop:400 ml apa,2 cescute de zahar,o esenta din romspuma de cocaze;200 ml frisca lichida,2 linguri smantana,o lingura dulceata de coacaze
Mod de preparare Savarine cu spuma de coacaze
Se mixeaza oul cu drojdia si zaharulpan devine cremos apoi adaugam uleiul.Se amesteca faina cu amidonul apoi se incorporeaza in amestec alternand cu laptele caldut.Se acopera cu un prosop si se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul.Se ung formele de savarine cu ulei apoi se pune din aluatul crescut,lasand gol de un deget in forma.Se da primele 5 minute la foc iute,in cuptorul preincalzit apoi se lasa cca 20 minute la temperatura potrivita ,pana se rumenesc frumos.Se scot din forme si se lasa sa se …

spot_imgspot_img