Scandal cu bate si cutite intr-un bar din Buzau.

Mai multe persoane au fost ranite, vineri, la Buzau, in urma unui conflict izbucnit intr-un bar din oras, in care au fost folosite bate si cutie, informeaza Mediafax.
Potrivit comisarului sef Florina Crucianu de la Politia Judeteana Buzau, oamenii legii au fost anuntati ca doua persoane, tata si fiu, au fost batute in timp ce se aflau la terasa unui bar din cartierul buzoian Dorobanti.
“Centrul operational al Politiei Judetene Buzau a fost sesizat prin 112 ca in cartierul Dorobanti a avut loc un scandal. Imediat la fata locului a intervenit o patrula din cadrul Politiei Municipiului, iar la scurt timp au intervenit si jandarmi. Au fost gasiti doi buzoieni, tata si fiu, care au spus politistilor ca in timp ce consumau alcool la terasa unui bar au fost agresati de mai multe persoane. Cei doi au fost transportati la spital”, a spus Crucianu.
In prezent, politistii continua cercetarile pentru prinderea celorlalte persoane implicate in scandal.
“De asemenea, se continua activitatile in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs incidentul”, a mai spus comisar sef Florina Crucianu.
Potrivit unor surse medicale de la Spitalul Judetean Buzau, sase persoane ar fi ajuns la unitatea medicala si ar fi solicitat ingrijiri medicale in urma scandalului din cartierul Dorobanti. Victimele ar avea leziuni usoare, zgarieturi si vanatai, care nu le pun viata in pericol, un singur pacient, cu capul spart, fiind in stare mai grava.
Conform martorilor, doua persoane, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *