Scandal in fotbal: Doua cluburi mari din Liga 1 risca retrogradarea, FRF le-a refuzat licenta. “Vom ataca decizia la TAS”

Comisia pentru acordarea licentei cluburilor a refuzat acordarea licentelor pentru Astra Giurgiu si Gaz Metan, informeaza FRF.
“Comisia de fond a refuzat acordarea licentei UEFA urmatoarelor cluburi: 1. Asociatia Fotbal Club Astra pentru incalcarea art. 47, existand datorii restante catre angajati. 2. Clubul Sportiv Gaz Metan Medias pentru incalcarea art. 48, fiind in procedura de reorganizare judiciara conform legii insolventei”, informeaza frf.ro.
Asociatia Fotbal Club Astra a contestat hotararea instantei de fond la Comisia de apel pentru acordarea licentei cluburilor. Comisia de apel a pronuntat, vineri, decizia definitiva si executorie, prin care s-a? respins apelul formulat de club si s-a mentinut hotararea Comisiei pentru acordarea licentei cluburilor – instanta de fond.
Procesul de licentiere a cluburilor care au solicitat dreptul de participare la competitiile UEFA, in sezonul 2018-2019, s-a incheiat vineri:
Au solicitat licenta UEFA urmatoarele cluburi:
1. Fotbal Club FCSB SA
2. Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA
3. Club Sportiv U Craiova SA
4. Fotbal Club Viitorul SA
5. Asociatia Fotbal Club Astra
6. CSM Politehnica Iasi
7. Asociatia Fotbal Club Botosani
8. Clubul Sportiv Gaz Metan Medias
Comisia pentru acordarea licentei cluburilor – instanta de fond a acordat licenta UEFA urmatoarelor cluburi:
1. Fotbal Club FCSB SA
2. Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA
3. Club Sportiv U Craiova SA
4. Fotbal Club Viitorul SA
5. CSM Politehnica Iasi
6. Asociatia Fotbal Club Botosani.
L-au votat pe Lupescu si acum platesc? Scenariu incredibil, dupa ce Astra n-a primit licenta UEFA de la FRF: “Mergem la TAS. Am facut si plangere penala”
Dani Coman, presedintele clubului Astra, a intervenit prin telefon la Sport Report, de la Telekom Sport, si a facut cateva declaratii extrem de interesante, dupa ce clubul din Giurgiu nu a primit licenta UEFA.
Oficialul Astrei a lasat sa se inteleaga ca decizia data de Federatia Romana de Fotbal ar fi putut fi influentata de sustinerea pe care fosta campioana a Romaniei i-a acordat-o lui Ionut Lupescu la alegerile de la Casa Fotbalului.
“Nu avem datorii la angajati, suntem cu banii la zi. Singura problema a celor de la Comisii la noi e legata de un jucator portughez care a fost la noi. I-am platit 29.500 de euro, in conditiile in care UEFA a declarat ca avem …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *