Scandal in fotbalul romanesc, acuzatii grave: “Steaua e jucaria lui Gigi! Dica e sef de sala!”

Victor Piturca, omul care a fost de doua ori antrenor la Steaua de cand Gigi Becali a preluat pachetul majoritar, il vede pe Nicolae Dica o victima a regimului impus de patron. De fiecare data, Piturca a plecat din Ghencea dupa ce Becali a incercat sa intervina la echipa.
“Nu sunt speculatii, e adevarul adevarat. El in particular spune foarte clar ca se implica, face ce vrea el cu oricine este la Steaua; e problema lui. Ce sa faca Dica? A terminat cu fotbalul ca jucator. A antrenat pe undeva prin liga a treia, pentru el sa vina o asemenea oportunitate, de la o echipa de prima liga bogata, care trage la campionat…are numai avantaje. Eu sunt convins ca el sufera foarte mult. L-am vazut si e normal sa fie asa fiindca munca lui nu prea exista la aceasta echipa. Cand se castiga meciuri, e meritul patronului sau managerului general; cand pierde echipa, el e pus la zid”, a declarat Piturca, pentru Digi Sport.
“Dica sufera mult, munca lui la FCSB nu exista”,?a tunat Piturca pentru Digi Sport. Relatia dintre Becali si tehnicianul ros-albastrilor e una buna, cel putin la nivel vizibil, insa antrenorul isi vede cu fiecare zi care trece stirbita autoritatea. Totusi, nu toata lumea impartaseste viziunea fostului selectioner: Dumitru Dragomir considera ca atitudinea lui Gigi e perfect normala.
Cand a acceptat oferta vicecampioanei, Dica stia foarte bine la ce se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *