SCANDAL intre candidatii norvegieni la parlamentare. Spotul premierului, regizat.

Premierul norvegian Jens Stoltenberg a declarat duminica, ca a condus un taxi, intr-o dupa-amiaza, pentru a intelege mai bine preocuparile alegatorilor. Luni, tabloidul Verdens Gang (VG) a dezvaluit ca cinci dintre cei 14 pasageri filmati cu ajutorul camerelor ascunse au fost alesi in urma unui casting pe strada, transmite Mediafax.
Mai multi pasageri transportati de premierul norvegian Jens Stoltenberg, care s-a deghizat in sofer de taxi pentru un spot electoral, erau de fapt persoane platite si selectionate in urma unui casting, a anuntat luni partidul laburist, citat de AFP.
Difuzat cu o luna inaintea alegerilor legislative, spotul prezinta un premier “incognito” in uniforma si cu ochelari de soare si a avut succes pe retelele de socializare si in presa.
Aflat la putere din 2005, Stoltenberg explica in introducere ca a vrut sa se apropie de alegatori pentru a vedea care sunt preocuparile lor.
Citeste si VIDEO. In campanie electorala, premierul norvegian Jens Stoltenberg s-a facut sofer de taxi
“Sunt cinci persoane obisnuite care au fost intrebate daca vor sa participe la o inregistrare video pentru partidul laburist si care nu stiau nimic decat ca trebuie sa mearga sa caute un taxi”, a confirmat pentru AFP Pia Gulbrandsen, o purtatoare de cuvant a partidului.
“Spontaneitatea lor era reala cand si-au dat seama ca soferul era premierul”, a afirmat ea.
Fiecare a primit 500 de coroane (aproximativ 65 de euro) “ca multumire”, potrivit partidului laburist. In plus, niciun pasager nu a trebuit sa plateasca aceasta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *