Scandal la Dinamo, intre fostul si actualul antrenor. “Cu mine, Dinamo batea! Pe mine m-au dat afara!”

Atacul lui Mircea Rednic la adresa lui Florin Bratu nu a ramas fara raspuns. De la venirea lui Rednic, Dinamo nu a reusit sa castige si ramane fara victorie in campionat din luna august, cand antrenor era tocmai Bratu, pe care actualul tehnician il acuza acum ca nu a efectuat o pregatire fizica adevcata in aceasta vara.
“Eu nu m-am simtit vizat. Eu stiu ce s-a intamplat acolo. Stiu ca, cu acest lot de jucatori, Florin Bratu alaturi de jucatori a castigat cu Voluntari, a facut 3-3 cu FCSB in deplasare; Florin Bratu si jucatorii au castigat cu Viitorul; Florin Bratu si acesti jucatori au batut pe Hermannstadt, apoi am condus CFR cu 1-0 pana in minutul 70. Nu cred ca e corect sa faca astfel de acuzatii”, a declarat Florin Bratu, in cadrul emisiunii “Digi Sport Matinal”.
“Il respect mult pe Mircea Rednic, dar as fi vrut sa gestioneze altfel aceasta situatie, la experienta pe care o are. Atunci cand semnezi cu o echipa, faci o evaluare si nu cred ca e normal sa spuna aceste lucruri. El stie cum e echipa pregatita, pentru ca cei 4 colaboratori ai sai de acolo au lucrat toti cu mine, pana acum o luna si ceva si ei stiu foarte bine ce s-a intamplat. Asa suntem noi, romanii, incercam sa gasim alibiuri si lucrurile acestea nu sunt in regula”, a mai spus fostul antrenor de la Dinamo.
“Cu Bratu batea. Au fost problemele acelea pe care le-am semnalat. Din pacate, s-a luat o decizie doar impotriva antrenorului atunci, doar impotriva mea. Eu sper ca experienta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *