Scandal pe autostrada Nadlac-Arad. Boagiu: Sova stie doar sa minta.

Fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca atacul ministrului Dan Sova la adresa sa pe tema autostrazii Nadlac-Arad este “o noua proba de prostie si de incompetenta profesionala”.
Anca Boagiu, prim-vicepresedinte al PDL, a precizat ca un ministru nu semneaza contracte ale CNADNR si a spus ca Sova “stie doar sa minta si sa fuga de raspundere”.
“Nimic nou. Dan Sova chiar nu pricepe. Stie doar sa minta si sa fuga de raspundere. Asa ca il intreb pe Sova: De cand un ministru semneaza contracte ale CNADNR? Ati semnat multe contracte ale CNADNR pana acum, domnule Sova? Cate? Care? Pentru ca ar fi ilegal! Niciodata un ministru nu a semnat vreun contract al CNADNR! Aceasta atributie revine directorului general al companiei. Atacul lui Sova la adresa mea este o noua proba de prostie si de incompetenta profesionala. Iata cum gura pacatosului adevar graieste!”, a adaugat Boagiu.
Presedintele Traian Basescu, aflat, miercuri, pe santierul tronsonului de autostrada Arad-Nadlac, unde lucrarile sunt oprite, a spus ca ceea ce se intampla acolo este o “expresie si o emblema a neputintei”, adica “proasta guvernare”, tragand un semnal de alarma catre guvern “sa se trezeasca”.
Ministrul pentru marile proiecte, Dan Sova, a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *