Scene incredibile in fotbalul romanesc: “”Antrenorul mi-a dat un pumn in gura, apoi cateva palme, iar la final mi-a tras un sut in cap””

de Departamentul Sport Publicat la: 02.11.2015 14:41 Ultima actualizare: 02.11.2015 14:43

Juniorul Codrin Tirisca de la CSMS Iasi a declarat ca antrenorul Liviu Petrache i-a dat un “pumn in gura, cateva palme peste fata si un sut in cap”, dupa ce l-a scos de pe teren la meciul cu CS Sport Team Bucuresti, din Liga Elitelor U17, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Cu o seara inainte de meci, ne-am cazat la o pensiune din Otopeni. Niciunul dintre baieti nu a mancat pentru ca mancarea nu era buna. Pentru ca ne era foame, ne-am dus noaptea pe jos pana la un restaurant si ne-am luat de mancare. Dimineata, doamna de la receptie i-a spus antrenorului ce s-a intamplat si dumnealui a considerat ca eu am fost vinovatul principal. La meci, m-a scos cu vreo zece minute inainte de pauza si pe urma m-a lovit. Mi-a dat intai un pumn in gura, apoi cateva palme peste fata, iar la final mi-a tras un sut in cap!”, a spus Codrin Tirisca.
Presedintele Comitetului Director al CSMS Iasi, Leonida Antohi, a declarat ca antrenorul Liviu Petrache a demisionat, oficialul iesean subliniind ca gestul nu are nicio scuza si ca asemenea comportamente nu sunt tolerate.

“Nu putem tolera un astfel de comportament. Indiferent ce greseala ar fi facut acei copiii, nimic nu justifica gestul antrenorului. Chiar nu inteleg reactia lui Liviu, mai ales ca il stiu de cand era jucator. Am fost antrenorul lui si il stiam ca un baiat serios”, a declarat Antohi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Antrenorul Liviu Petrache a fost luni la club si si-a depus demisia, fara a dori sa comenteze incidentul.
Federatia Romana de Fotbal a anuntat, luni, pe site-ul oficial, ca a deschis o ancheta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *