Schimb de iubite: Botezatu are o relatie cu fosta iubita a “Printului” Cristea

Telenovela in showbiz-ul romanesc. Catalin Botezatu ar avea o relatie cu fosta iubita a lui Andrei Cristea, prietenul Biancai Dragusanu.

a”Barbatul trebuie sa faca primul, al doilea si al treilea pas. Sunt discreta, soarele meu (de pe strada mea) este in patul meu. Avem multe lucruri intresante despre care putem vorbi. Eu sunt despartita de Adrian de foarte multi ani, parca a trecut o vesnicie. In viata mea intre timp au mai fost si alti barbati. Eu nu vreau sa-l bag pe Adi in viata mea. Vorbim zilnic, dar despre alte lucruri, vorbim doar despre Rania, Denisa, Adrian sau alte persoane din familiile noastre”, a declarat Denisa Nechifor la Cancan TV.
Botezatu, invitat si el in emisiune, a declarat ca nu va face niciodata comparatii intre cele doua si ca se bucura ca a fost surprins langa o femeie atat de deosebita, precum Denisa.
a”Ma bucur ca m-au surprins paparazzi. Denisa se mai ocupa si cu alte lucruri frumoase. Nu vorbesc doar cu o femeie frumoasa, ci cu o persoana care vrea sa faca ceva pentru semenii ei. Nu regret nimic, o stiu pe Denisa demult, dar daca nu era a”libera de contract”!”, a declarat Botezatu.
a”Denisa este o persoana speciala, o femeie frumoasa care poate atrage orice barbat. Pe mine nu ma intereseaza (n.r. de Cristea si de Bianca). Eu nu mai vorbesc cu Bianca la telefon de 6 luni. Nu vreau sa se interpreteze gresit, nu am nimic cu Bianca, nu am mai vorbit cu ea de la terminarea fimarilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *